Uppdatering på gång


Skärmdump från Kringla som visar det nya gränssnittet

Imorgon eftermiddag/kväll kommer vi att uppdatera Kringla till en ny version. Det kommer bl a att innebära en omarbetad version av sidan för objektspresentation där vi har lyft fram kartan och eventuella bilder så att de syns på samma sida. Vi kommer även att så smått börja låta användarna interagera med informationen i Kringla. Till att börja med kommer vi låta er att kunna länka ihop olika objekt i Kringla men har fler funktioner i tankarna, vilka det blir beror lite på vilken feedback vi får.

Mer information kommer under morgondagen och på torsdag.

>> Johan Carlström – systemansvarig för Kringla

2 comments

  1. Lennart Guldbrandsson

    Vad roligt med lite ny formgivning och effekter. Jag letade dock fortfarande förgäves efter angivelser av upphovsrättslicenser vid/i närheten av bilderna. Först när jag letar under rubriken ”Om söktjänsten” hittar jag en hänvisning till respektive källa. Annars är det en utmärkt tjänst. Tack. Med vänliga hälsningar, Lennart

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>