Problem med bilder [uppdaterad 2011-08-15]

2011-08-15:  Nu på morgonen fungerar bilderna från Nordiska museet, Armémuseum, och Upplandsmuseet. Däremot fungerar inte Historiska museets bilder.

_________________________

Just nu har vi problem att visa bilder från Kulturmiljöbild, Riksantikvarieämbetets bild-databas. Tyvärr uppträder felet lite oregelbundet vilket innebär att bilderna visas som de ska periodvis. Vi jobbar på att lösa problemet!

Vi har även problem med att visa stora varianter av bilder från Nordiska museet, Armémuseum, Sveriges militärhistoriska arv och Upplandsmuseet.

//Johan Carlström, Riksantikvarieämbetet

2 comments

 1. christer hamsson

  hej!
  jag har efterlyst att det skall gå att förstora bilderna på er hemsida. dvs bilder från visby. man lovade att det skulle ordnas efter semester månd 8/8. men det funkar inte ännu, särskillt de bilder som jag vill förstora som är från nordiska museet. Riks verkar funka lite bättre. Tyvärr kommer man inte fram till telefonist, tjeen verkar vilja undfly alla frågor avlite mer komplicerad art- lägger bara på luren eller kopplar över till röstbrevlåda. Hoppas ni kan fixa problemet- den bästa tjänst som finns, och som många väntat otaliga år på.
  vänligen christer

 2. admin

  Hej Christer!
  Kul att du gillar Kringla! 🙂

  Bilderna som du kan ses i Kringla hämtas direkt från respektive förvaltare (t ex ett museums databas). Tyvärr har vi haft problem med bilderna från Nordiska museet, Armémuseum, Sveriges militärhistoriska arv och Upplandsmuseet och tyvärr kommer det inte att vara möjligt att åtgärda detta förens de är åter från semestern.

  /Johan Carlström

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>